Nicole Posch

Nicole Posch, groot liefhebber van kunst, en alles wat met kunst te  maken heeft. “Het  is altijd erg fijn als de lucht als blauwe lucht wordt geschilderd want deze is immers ook blauw”. De wolken zijn wit, en de zon is vurig geel, aldus Posch. Plastische kunst is misschien nog wel het meest tot de verbeelding sprekend en altijd lekker tastbaar. Geboetseerde beeldjes uit klei of hout, chirurgisch fijn uitgesneden met niet te omschrijven precieze en meesterlijke details, puur genieten.

 

Nicole Posch en kunst

Kunst wat interessant is, is dan ook de moeite waard om op Pinterest  te plaatsen. De Nicole Posch pinboard is erg interessant. Schilderijen met mooie avond lucht en maanschijn zijn altijd indrukwekkend om te zien. Een volle sterrenhemel, met rond cirkelende satellieten en vallende sterren leveren vaak foto’s en schilderijen op die tot de verbeelding spreken. Wanneer je varend op een zeilboot over de Atlantische Oceaan zeilt omhoog kijkt moet dit beeld van het universum adembenemend zijn. Geen lichtvervuiling, een luchtvervuiling in de zin van smog maar louter miljarden sterren die fonkelen als lichtjes in een kerstboom.

Zeilen de oceaan over, hoe vaak krijg je die kans nou? Wanneer je die kans krijgt, en bijvoorbeeld als scheeps arts mee mag, ga je de reis van je leven tegemoet. Hopelijk is er dan wel de tijd om ook te genieten van die oneindige zee van hemellichamen op duizenden of miljoenen lichtjaren van ons vandaan. Met een goede camera en weinig golven zou en te gek zijn hier een mooie reeks foto’s van te maken. Deze foto’s kunnen dan weer mooi op Pinterest geplaatst worden. Nicole Posch post deze foto’s en ervaringen op twitter en deel ze met ons. Spread the images and stars!