Kunstuitleen Utrecht

Kunstuitleen Utrecht Marcel Schellekens Schilderij Pier Aan Zee

Kunstuitleen Utrecht

De KunstSalon, opgericht in 1991, is een veelzijdige galerie in Utrecht die figuratieve hedendaagse verkoopt en welke ook te leen is via de kunstuitleen Utrecht formule. Door de mix van gevestigde namen en veelbelovende nieuwe kunstenaars is ons aanbod altijd fris, actueel en divers. Marcel Schellekens, Sasja Wagenaar, Ans Zondag, Isabelle: slechts een kleine greep uit de hedendaagse figuratieve kunstenaars waarvan u kunstwerken vindt bij De KunstSalon.

Marcel Schellekens

De steeds wisselende en met zorg samengestelde collectie omvat onder meer schilderijen van Marcel Schellekens, bronzen beelden , grafiek, tekeningen en fotografie.

De KunstSalon hanteert voor de kunstuitleen Utrecht een unieke formule. Onze kunstuitleenformule geeft u de mogelijkheid om een kunstwerk in 30 termijnen zonder rente af te lossen, waarbij u gedurende de eerste 12 maanden het kunstwerk om kunt ruilen voor een ander werk uit de collectie. De maandelijks betaalde bedragen worden volledig voor u opgespaard, zodat u uiteindelijk een kunstwerk kunt aankopen. U kunt kortom in alle rust en zonder zorgen een kunstwerk kiezen dat geheel bij u past, waarbij u altijd kunt rekenen op deskundig en persoonlijk kunstadvies.

Bij De KunstSalon kunt u ook terecht voor kunst op kantoor. Ook hier bieden wij u onze expertise gebcombineed met uitstekende persoonlijke service en kunt u gebruik maken van onze kunst uitleen regeling.

Voor meer informatie over De KunstSalon, onze kunstenaars en onze unieke kunstuitleen, kijk op onze website www.dekunstsalon.nl. Of kom een keer langs in De KunstSalon op de Oudegracht 315 in Utrecht.

Comments are closed.